[...] trening, różnica między tr. niemieckich ciężarowców a tym o który mi chodzi jest taka, że na następnym treningu ćwiczymy tym samym ciężarem (nie dokładamy jak w niem.), ale robimy o jedno powtórzenie więcej dla ułatwienia () podam, że ktoś się w tamtym temacie zapytał czy 8-10 powtórzeń to nie za dużo na siłę a na masę, a Senergoth odpowiedział [...]
[...] redukcje PRZEWAŻNIE zwiększasz intensywność, zmniejszasz przerwy między seriami i ćwiczeniami. Lecz podstawową rzeczą, którą powinieneś wiedzieć jest to, że mase i redukcje robimy "w kuchni" - by osiągnąc sukces albo ćwiczymy z nadwyżką kcal i odpowiednio dobranymi makroskładnikami (masa), albo ćwiczymy z uciętymi kaloriami i odpowiednio [...]
[...] momentu rozpoczęcia ich stosowania?Ciągłe stosowanie nawet niewielkich dawek testosteronu o ile nie jest zalecone przez endokrynologa i nie podlega ścisłej kontroli,nie jest wcale lepszym wyborem.Wystarczy odstawić SAA i przekonać się jaką krzywdę robimy samym sobie i kim jesteśmy naprawdę. Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2013-05-22 08:13:02
Masę robimy w kuchni nadwyżka kcal to dieta decyduje czy masujemy czy redukujemy ,boldka możesz dorzucić chociaż bardziej do masowego cyklu deka pasuje
[...] w skład tego testu?) nie tylko info o suplementach przeoczyłeś Do sprawdzenia efektów-oprócz pomiarów antropometrycznych(wzrost ,waga,obwód uda bicepsu,klaty pasa),będzie do sprawdzenia specjalny trening mistrzów na barki. Powyższy trening też będzie ćwiczeniem sprawdzającycm efekty suplementów. Czyli robimy go na początku testu i na końcu. ;-)
[...] miesniowe ,kiedys używałem CARBO ale uważam, że aminokwasy rozgałęzione sa o wiele lepiej przydatene na treningu.Bcaa powino sie stosowac rano naczczo np z Kreatyna jesli robimy cykl , po posiłku obiadowym można go uzyc jako smaczny napoj do popicia obiadu,w czasie trwajacego treningu jak i po treningu oraz na noc żeby rosnac w nocy . [...]
[...] Jaja,płatki,kakao,słodzik,proszek do pieczenia i łyżkę czubata serka blendujemy na gładka mase,wykladamy na papier do pieczenia i pieczemy 15 min w temp 200 stopni Następnie robimy krem z reszty serka Mascarpone i zgniecionego widelcem banana z odrobina stevi,xylitolu lub miodu Gdy ciasto sie juz upiecze,kroimy w podłużne paski i przekladamy [...]
[...] obawy masy i złego wyglądu to typowe dla kulturystów z sercem dla tego sportu, więc nie przejmuj się tym ja też teraz nie wyglądam tak jak bym chciał.Trzeba pamiętać że robimy to okresowo pod sezon a nie dla świru.Masę jak i definicję trzeba robić to jest wpisane w harmonogram roczny.Przyjdzie czas że znowu będziesz cieszył się swoją [...]
[...] I trzepiemy dość intensywnie by się białko rozpusciłow jajkach. Potem dodajemy do tego płątki owsiane i dalej miksujemy. Całą mase wylewamy na rozgrzaną patelnie teflonową i robimy klasycznego omleta 8-) po chwili przewracamy na drugą strone, wykładamy na talerz i kroimy na wygodne porcje :-) [...]
[...] blenderem 2. Żelatynę rozpuszczamy w 60g wrzątku i dolewamy powoli do masy dalej mieszając 3. Dodajemy aromat 4. Większą połowę masy wlewamy do formy, między czasie robimy galaretkę i pozostawiamy do osiągnięcia 5. Na masę nakładamy masło Orzechowe 6. Na górę wykładamy pozostałą część masy serowej 7. Układamy truskawki i zalewamy [...]
[...] PRZEPIS właściwy NA Chleb 100% żytni Składniki: -500 g zakwasu żytniego (takiego dokarmionego, czyli reszta po odłożeniu 50g zakwasu. Jeśli robimy 3 blaszki chleba to automatycznie będzie to 1500g zakwasu, po odłożeniu 150g zakwasu do lodówki, żeby znowu zgłodniał ) Oczywiście można tu użyć dokarmionego zakwasu, [...]
[...] tym razem kupna mąka orzechowa z orzeszków ziemnych) sól, pieprz, majeranek (miał byc lubczyk, ale "wyszedł", ale z majerankiem wyszło super) olej kokosowy do smażenia Co robimy? Wątróbkę, jajo (jeśli mamy czas i ochotę to osobno ubijamy pianę z białka-mi tym razem się nie chciało ;) ), cebulę, zmiksowane orzechy (można wcześniej uprażyc na [...]
[...] potrzeba: - pół kg dynii - 2 duże jajka - 100g orzechów nerkowca - 30 g siemienia lnianego - dużo cynamonu - 30 g suszonych daktyli - orzech włoski zrobienia motylka ;) Co robimy : Dynię obieramy, kroimy w kosteczkę i pieczemy w temp. 170 stopni aż zmięknie. Daktyle zalewamy wrzątkiem i na chwile pozostawiamy pod przykryciem żeby zmiękły. [...]
[...] czekoladowy z avocado Co potrzeba: - 100g miękkiego, dojrzałego awokado - łyżka kakao (ok 10g) - łyżka miodu (u mnie gryczany) - 5 g migdałów - 5 g wiórków kokosowych Co robimy: Awokado rozgniatamy dokładnie widelcem. Dodajemy miód i kakao. Migdały drobno siekamy i prażymy razem z kokosem na suchej patelni. Mieszamy wszystkie składniki i [...]
[...] uzyskania odpowiedniej konsystencji) - 1 jajko - 250 g twarogu półtłustego - oliwa z oliwek do smarowania patelni - 100 g jogurtu naturalnego - 1 jabłko Z mąki, jajka, mleka robimy ciasto. Ciasto nie może być za gęste, bo będzie ciężko rozprowadzało się po patelni. Naleśniki smażyć z dwóch stron na średnio rozgrzanej patelni. Twaróg mieszamy z [...]
[...] ,waga,obwód uda bicepsu,klaty pasa),będzie do sprawdzenia specjalny trening mistrzów na barki.Powyższy trening też będzie ćwiczeniem sprawdzającym efekty suplementów. Czyli robimy go na początku testu i na końcu.;-)No i co z tego? Nie chcesz się porównać z innymi to Twoja decyzja. Wiele rzeczy przeoczyłem i wiele opacznie zrozumiałem. Nie jestem [...]
[...] Ich długość zależna bedzie od rodzaju przyrządzenia. do wędzenia około 70 cm (zakręcamy w kółko) do pieczenia około 40 cm (zakręcamy w kółko) do gotowania, grilowania robimy 12-15 cm kawałki jeden za drugim. Po uformowaniu dzielimy na porcje i przyrządzamy od razu lub do zamrażarki (mozna przechowywać dłuższy czas) Obróbka termiczna: [...]
Pizza na ciescie kalafiorowym Kolejny przepis typu: redukcja HELP ME Potrzebujemy: kalafior 700g mięso 300g czy ile tam chcemy 2-3 pomidory (około 500-700g) Zioła prowansalskie, bazylie, oregano, pieprz, chilli jak ktos lubi ostre, vegeta/sól + jakie kto tam woli przyprawy. Cebula czerwona/biała papryka czerwona/zielona pieczarki 3-4 jaja całe [...]